Toppenbra!

Annons/reklam för Topformula.se

Jag tränar aktivt flera gånger i veckan och eftersom träningen är en del av min livsstil är det extremt viktigt för mig. Att bibehålla god hälsa är en del av min vardag och jag kan ej tänka mig ett liv utan träning och goda rutiner.

Hur du bygger en hälsosam livsstil?

Det handlar inte enbart om träning, sömn, rätt kost och rikligt med vätska. Det är även viktigt med att sätta dagliga rutiner samt sätta del – och slutmål. Att få i sig rätt mängd med varierande kost är ett måste för att hålla koppen i balans. Om du som jag tränar mycket kan jag rekommendera dig att tillföra lite extra tillskott utöver din vanliga kost. Det finns en uppsjö av produkter att välja mellan. Men jag kan varmt rekommendera Topformula. Besök deras hemsida för att hitta svensktillverkad hälsokost online.

En sund livsstil speglar sig även på det yttre men även på ditt välmående på insidan och mentalt. Att tillföra mineraler, vitaminer är inte bara viktigt för kroppen utan för hela ditt välmående. Vitaminer rekommenderar jag att du tar på morgonen och mineraler på kvällen innan läggdags. Vatten bör du även dricka rikligt under dagen men inte för sent och tätt inpå när du ska sova.

Bra produkter!
Topformula Sport för 63,20 SEK. Solbrun-kapslar för endast 33,15 SEK. Vi behöver även solljus och det är en brist i Sverige undre vintern och då behövs vitamin D för 29,75 SEK eller varför inte Omega-3 för 24,65 SEK. De har en uppsjö av bra produkter så besök deras hemsida för att hitta det som passar just dig. De erbjuder riktigt låga priser och har även fri frakt. Nu när vintermörkret är här och vi blir lite bleka kan du tillföra det lilla extra.

Topformula är ett svenskt bolag med fabrik och distribution i Norrköping. Bolaget grundades redan år 2004 och både säljer och distribuerar sina egna produkter till över 150 000 kunder runt om i hela landet. Egna affärsidén bygger på direktförsäljning från deras fabrik och direkt till kund. Så inga mellanhänder krävs. 

Kommentera